Wij maken bedrijven productiever met Dynamics 365 & PowerApps

Organisaties die hard groeien merken de groeipijn bij vitale CRM processen zoals marketing, sales en klantenservice. Met Dynamics 365 CE (Customer Engagement) komt Microsoft met een concrete oplossing die bedrijven productiever maakt en ondersteunt om door te groeien. Het werkt bijna net zo eenvoudig als Outlook 365.

Het grootste deel van de uitdagingen bij groeiende bedrijven is generiek. Hiervoor zitten al standaard veel functionaliteiten in Dynamics 365 CE die je direct kunt gebruiken. Bijvoorbeeld het beheren van leads door sales of het verwerken van service aanvragen door de klantenservice. Overzichtelijke dashboards mogen natuurlijk niet ontbreken.

Daar waar er behoefte is aan differentiatie of de business waarde een afwijkende implementatie rechtvaardigt, kunnen we je helpen om het product aan te passen en uit te breiden. Dat kunnen minimale aanpassingen zijn (zoals extra velden) of compleet andere ingerichte processen. Met de juiste inrichting van processen en integratie van tools zorgen ervoor dat je juist een front-runner wordt en effecienter bent dan de concurentie.

Winning together

Wij helpen bedrijven om Microsoft Dynamics 365 CE correct te implementeren, integreren en te gebruiken. Onze mensen zijn allemaal senior level consultants en wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met Dynamics & CRM (en 15+ jaar in IT in het algemeen). We weten dus waar we het over hebben.

Wij werken pragmatisch en zijn altijd resultaatgericht. Hierbij ontzorgen wij jouw team van de complexiteit van de techniek. Wij kunnen snel schakelen en passen heel goed bij de snellere dynamiek van MKB-bedrijven.

In een kennismakingsgesprek leren we graag jouw bedrijf kennen en laten we daarna in een demo zien wat je met Dynamics 365 CE kunt verbeteren. We geven hierbij aandacht aan de quick-wins, maar ook de lange termijn visie.

Benieuwd wat voor jouw organisatie kunnen betekenen? Let’s change he world, but first let’s have coffee. ;-) Bel (0643590909), WhatsApp, mail of vul het contactformulier in. Dan plan we direct onze eerste kennismaking.